Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Ocaklar Mahallesi'ne dev alt yapı yatırımı

Ocaklar Mahallesi

Erdek-Ocaklar Mahallesi Kanalizasyon Projesinde ilk adım atıldı.

Erdek-Ocaklar Mahallesi Kanalizasyon Projesinde ilk adım atıldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Mart 2015 ayı meclis toplantısında ele alınan konular arasında Ocaklar Mahallesi’ne yapılması planlanan kanalizasyon yapımının da yer aldığı öğrenildi.
Balıkesir Büyükşehir Beledi-yesi’nin Mart 2015 ayı meclis toplantısına Erdek Belediyesinin AK Partili Meclis Üyesi ile birlikte katılan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever gazetemize yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında, gündem maddeleri arasında ilçemize bağlı Ocaklar Mahallesi’ne yapılacak kanalizasyon yapım işinin de görüşüldüğünü söyledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisinde görev yapan AK Partili meclis üyesi Halil Aydöner’le Balıkesir’de gerçekleşen meclis toplantısına birlikte katıldığını belirten AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, 30 Mart 2014 tarihinden sonra Erdek’in mahallesine dönüşen eski Ocaklar Beldesinde yaşanan kanalizasyon sorununun büyükşehir belediye meclisinde alınan kararla kökten çözüme kavuşacağının müjdesini verdi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Mart 2015 ayı toplantısının Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan başkanlığında gerçekleştirdiğini ifade eden Sever, toplantıda görüşülen konular arasında bulunan “Ocaklar Mahallesi Kanalizasyon İnşaatı ile ilgili olarak, İller Bankası A.Ş.’den kredi kullanılması amacıyla Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur ile Büyükşehir Belediye Encümenini yetki istenmesinin” oy birliğiyle kabul edildiğini açıkladı.
Belediye Meclis Toplantısında alınan bu kararla, Ocaklar Mahallesi kanalizasyon yapımı için İller Bankası A.Ş.’den temin edilecek kredi anlaşmasının imzalanmasını takiben ihale aşaması ve beraberinde çalışmalara geçileceğini dile getiren Sever, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve İller Bankası işbirliği ile AK Parti İlçe Teşkilatı olarak bir alt yapı projesine daha imza atacak olmalarından dolayı mutlu olduklarını sözlerine ekledi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false